Combinatiearrangement: weekendje weg met Uw Salonboot en Vredelust Logies.

Een perfecte combinatie van historie, rust, comfort en genieten. Tijdens uw verblijf in onze logies kunt u een heerlijke vaartocht over de Vecht maken met UwSalonboot.nlDe opstapplaats is in Vreeland, zo’n 15 minuten rijden met de auto. Maar u kunt natuurlijk ook naar Vreeland fietsen via een prachtige fietsroute (fietsen met fietsroutes zijn bij ons te huur). Tijdens een boottocht met de La Vita è Bella kunt u dan vanaf het water genieten van de lommerrijke omgeving van de Vecht en haar prachtige buitenhuizen. De Vechtstreek staat bekend om zijn fiets- en vaarroutes.

Laat u fascineren door rederij Uw Salonboot.

salonboot1

Een rondvaart op de Vecht en de Loosdrechtse Plassen is als varen in een schilderij. Stap aan boord voor uw rondvaart en geniet van de schilderachtige omgeving van prachtige buitenplaatsen, romantische theehuizen, historische molens en authentieke ophaalbruggen. Ook kunt u genieten van de culinaire, romantische rondvaart arrangementen van Uw Salonboot. Kijk voor meer informatie op de site.

Waarom is Uw Salonboot zo uniek?

salonboot2

Salonboot La Vita è Bella is gebouwd met veel gevoel voor comfort, luxe en detail. Dat is wat Uw Salonboot zo uniek maakt! Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw rondvaart, het hele jaar door. Uw salonboot is voorzien van verwarming en bij mooi weer kan uw salonboot helemaal open, zodat lekker in het zonnetje kan zitten. Uw Salonboot reserveert u exclusief voor uw eigen groep(je).

Bij boeking van een verblijf in B&B Boerderij Vredelust krijgt u 10% korting op alle prijzen en arrangementen van Uw Salonboot.

Deze aanbieding is alleen geldig op vertoon van uw reservering bij Vredelust Logies. Uw Salonboot… It’s magic!